Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Aangepaste openingstijden tijden de feestdagen

donderdag 23 november 2017
Alle Kippie-winkels zijn gesloten op zondagen. Dat betekent ook op zondag 24 december en zondag 31 december. Op zaterdag 23 december en zaterdag 30 december staan al onze medewerkers uiteraard voor je klaar. Ook hebben sommige winkels extra afhaalmomenten tijdens de kerstdagen!

Om de exacte openingstijden tijdens de feestdagen van de winkel het dichtst bij jou in de buurt te bekijken, kun je het beste naar desbetreffende winkelpagina gaan. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze locaties. Vanuit daar kun je doorklikken naar jouw favoriete Kippie-winkel.

De houdbaarheid van onze producten
Al onze producten zijn dagvers. Door deze hoge kwaliteit kunnen de producten (zoals de hapjes en/of maaltijden uit een Kippiepan) onder gekoelde omstandigheden prima 4 dagen bewaard worden. Invriezen is zelfs ook nog mogelijk, maar niet noodzakelijk.

Onze kerstproducten zijn nog langer houdbaar. Deze zijn allemaal voorgegaard en vacuüm verpakt. Hierdoor zijn de kalkoenen, rollades, maïskippen en parelhoenders tot eind janurari goed te bewaren in de koelkast!
Laden
Laden